GOLDPALM

Jest to 100% tłuszcz palmowy, odporny na długotrwałe ogrzewanie w temeraturze 180°C, wykazuje dużą odporność na utlenianie, charakteryzuje się niskim poziomem wchłaniania przez smażony produkt, jego zaletą jest również to, że nie ciemnieje w procesie smażenia.
Przeznaczony jest do przemysłowego, ciągłego i wsadowego smażenia pączków, faworków, frytek i chipsów oraz do głębokiego i wielokrotnego smażenia mięs, ryb, warzyw i innych produktów w zakładach gastronomicznych, cukierniczych i piekarskich.

Jagr z Warlubia

PHU JAGR Sp. z o.o.

ul. Bąkowska 34
86-160 Warlubie

tel. +48 52 33 260 85
tel. +48 52 33 260 92
tel./fax +48 52 33 260 66
fax +48 52 33 260 28

e-mail: kontakt@jagr.com.pl

Sąd Rejonowy w Bydgoszczy
XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
KRS 0000405786
NIP: 8762457340
Kapitał zakładowy 45.050.000 zł