KREMOWA ZE ŚMIETANKĄ EKSTRA GĘSTA

Produkty o zawartości tłuszczu 12% i 18% posiadające właściwości ukwaszonej śmietany, powstające przy udziale tłuszczu roślinnego i czystych kultur fermentacji mlekowej. Dzięki tradycyjnej termostatowej metodzie fermentacji (w opakowaniu) uzyskujemy produkty o aksamitnie gęstej konsystencji, które są  idealną bazą do sosów sałatkowych. Produkty nie rozpływają się i utrzymują swoje stężenie.

Jagr z Warlubia

PHU JAGR Sp. z o.o.

ul. Bąkowska 34
86-160 Warlubie

tel. +48 52 33 260 85
tel. +48 52 33 260 92
tel./fax +48 52 33 260 66
fax +48 52 33 260 28

e-mail: kontakt@jagr.com.pl

Sąd Rejonowy w Bydgoszczy
XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
KRS 0000405786
NIP: 8762457340
Kapitał zakładowy 45.050.000 zł