KREMOWY GRECKI

To produkt wytwarzany tradycyjną metodą termostatową w oparciu o wyselekcjonowane składniki i ukwaszony żywymi kulturami bakterii jogurtowych. Proces dojrzewania produktu przebiega w opakowaniu jednostkowym, przez co zachowuje on swoje naturalne walory smakowe, zapachowe i zwarty skrzep. Cechuje się kwaśnym smakiem oraz jogurtowym aromatem.
Produkt dzięki dodatkom olejów roślinnych posiada dodatkową zaletę polegającą na większej termicznej stabilności tzn. długo pozostaje w zwartej konsystencji jako dodatek do sałatek, jak i nie warzy się w ciepłych potrawach.

PHU JAGR Sp. z o.o.

ul. Bąkowska 34
86-160 Warlubie

tel. +48 52 33 260 85
tel. +48 52 33 260 92
tel./fax +48 52 33 260 66
fax +48 52 33 260 28

e-mail: kontakt@jagr.com.pl

Sąd Rejonowy w Bydgoszczy
XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
KRS 0000405786
NIP: 8762457340
Kapitał zakładowy 45.050.000 zł